Stručni tim

Naši treneri

Prepustite Vaše dijete našim iskusnim trenerima među kojima imamo državne prvake, te izbornicu hrvatske reprezentacije u sinkroniziranom plivanju.

Valeria Petrachina

Glavni trener

Valerija je glavni trener našeg kluba od 2005 godine. Također je i dugogodišnja trenerica u hrvatskoj reprezentaciji, a od 2021.godine postaje Izbornica hrvatske reprezentacije

Marija Šavko

Trener

Marija je bivša državna prvakinja, dugogodišnja bivša reprezentativka, sportski direktor kluba, članica izvršnog odbora te trener u našem klubu.

Monica Lazarić

Trener

Kao dugogodišnja prvakinja Hrvatske sudjelovala i na kvalifikacijama za OI u Ateni u disciplini duo. Kao trener u klubu počinje raditi 2008. godine, a jedno vrijeme obnašala je i funkciju Izbornice hrvatske reprezentacije.

Marta Malinarić

Trener

Nakon završetka studija u Italiji, pridružuje se našem stručnom timu i vrlo ambiciozno i ozbiljno shvaća svoj posao. trenerica više dobnih kategorija, i u sastavu je stručnog tima hrv. reprezentacije.

Anastasiia Arkhipovskaia

Trener

Višestruka svjetska prvakinja u sastavu ruske reprezentacije, pridružuje se našem klubu i preuzima kategoriju mlađih juniorki.

Prijavi se